ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρία διαθέτει δύο γραμμές παραγωγής κουφωμάτων, μία γραμμή παραγωγής ρολών και μία γραμμή παραγωγής σιδηροκατασκευών. Η πρώτη γραμμή παραγωγής κουφωμάτων αφορά το αλουμίνιο και η δεύτερη τα συνθετικά κουφώματα. Και οι δύο γραμμές παραγωγής κουφωμάτων είναι τελευταίας τεχνολογίας. Ειδικά στην γραμμή παραγωγής του τμήματος αλουμινίου υπάρχει ρομποτικό κέντρο κατεργασίας CNC τεσσάρων αξόνων που μας παρέχει την δυνατότητα ενός μεγάλου εύρους κατεργασιών και παράλληλα εξαιρετικής ποιότητας αποτέλεσμα. Όλα τα προϊόντα φέρουν σήμανση CE.

Και οι τέσσερις γραμμές παραγωγής είναι στεγασμένες σε δύο βιομηχανοστάσια χιλίων (1000) και πεντακοσίων (500) τετραγωνικών μέτρων αντίστοιχα, που βρίσκονται σε ένα βιομηχανικό γήπεδο 5275 τετραγωνικών μέτρων στην Αγχίαλο δίπλα στην ΒΙ.ΠΕ Σίνδου στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα στον ίδιο χώρο υπάρχουν στεγασμένοι αποθηκευτικοί χώροι 250 τετραγωνικών μέτρων. Επίσης στο ΒΙ.ΠΑ Κουφαλίων υπάρχει στεγασμένος χώρος χιλίων (1000) τετραγωνικών μέτρων σε βιομηχανικό γήπεδο 2466 τετραγωνικών μέτρων.

Η εταιρία παράγει όλες τις τυπολογίες κουφωμάτων όπως, μονόφυλλα και δίφυλλα ανοιγόμενα-ανακλινόμενα, μονόφυλλα ανακλινόμενα, μονόφυλλες και δίφυλλες εξώπορτες, συρόμενα επάλληλα, εξωτερικά και βαρέως τύπου ανασυρόμενα, φυσούνες, παντζούρια, κουνουπιέρες, αίθρια, βιτρίνες, επικαλύψεις j-bond και υαλοπετάσματα, παράγει επικαθήμενα και εξωτερικά ρολά αλουμινίου και γκαραζόπορτες. Επίσης μπορούν να παραχθούν ειδικές κατασκευές από σίδερο και αλουμίνιο (όπως στέγαστρα, σκάλες, αυτόματες πόρτες με φωτοκύτταρο, αυλόπορτες χειροκίνητες και ηλεκτροκίνητες, κάγκελα και περιφράξεις) καθώς και να γίνουν πλήθος κατεργασιών στο κέντρο κατεργασίας CNC επάνω σε βιομηχανικά προφίλ αλουμινίου. Ακόμα η εταιρία εμπορεύεται θωρακισμένες εξώθυρες ασφαλείας, ξύλινα εξωτερικά και εσωτερικά κουφώματα, πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας και πόρτες πυρασφαλείας.

Η εταιρία έχει την δυνατότητα να μεταφέρει και να τοποθετήσει τα προϊόντα της σε οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς έχει ήδη πραγματοποιήσει εξαγωγές κουφωμάτων αλουμινίου στην Γερμανία και στην Μαδαγασκάρη.